da se lakše snađe

Britanska vlada razvija iPad aplikaciju za premijera

Kameron rado koristi svoj iPad, ali mu je potrebna mala pomoć nekoga iz IT-a da ga podesi prema svojim potrebama - rješenje - kreirati aplikaciju
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2011. 16:11h

Da li premijeru očajnički treba aplikacija putem koje će redovno biti informisan o dešavanjima u svim državnim službama?

Britanska vlada je saopštila da razmatra razvijanje iPad aplikacije za premijera Dejvida Kamerona koja bi sve potrebne podatke isporučivala direktno na njegov tablet, prenosi AP.

The Times of London piše da bi aplikacija između ostalog mogla da uključi i statističke podatke i informacije o ministarstvima, vijesti u realnom vremenu, ali i feedove sa Twittera. Osim toga, kako prenosi Huffington Post, premiejr bi putem aplikacije trebalo da dobija informacije o broju nezaposlenih, nivou kriminaliteta u zemlji...

Associated Press navodi da je Kameron ranije rekao da rado koristi svoj iPad, ali da mu je potrebna mala pomoć nekoga iz IT-a da ga podesi prema svojim potrebama.

Riječ je o personalizovanoj aplikaciji, a Daily Mail prenosi da je ideja o ovakvoj aplikaciji došla od Kameronovog savjetnika, nakon njegove posjete Americi, a mogla bi da se pojavi u martu.

Preporučujemo za Vas