MySmokingLog aplikacija za iPhone pomaže da prestanete sa pušenjem

MySmokingLog na prvi pogled se čini kao podacima možda čak i pretjerano bogata aplikacija, ali nakon što počnete da unosite podatke njihov značaj itekako dođe na svoje
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.11.2011. 09:23h

Želite da ostavite pušenje, ali vam ne polazi z arukom?

Zagrebački Trikoder je objavio MySmokingLog, mobilnu aplikaciju kojom na iPhoneu možete da pratite koliko ste cigareta danas, sjutra i preksjutra pušili, piše Netokracija.

MySmokingLog se sastoji od četiri ekrana. Na prvom korisnik upisuje koliko je cigareta pušio određenog dana, dok druga cigareta pokazuje prosjek. Da li ste pretjerali, znaćete jednosatvnim pregledom tog ekrana. Za detaljan prikaz, možete pogledati grafikone u odjeljku koji se odnosi na prethodni period (HIstory).

History je log dio aplikacije koji ispisuje koliko vam je svaka cigareta u prosjeku skratila život. Ako u podešavanima pod Overview upišete cijenu kutije cigareta, MySmokingLog će vam pokazat i koliko ste potrošili.

Na istom ekranu se prikazuje 6 važnih brojeva: 3 za danas, a 3 dosad - koliko ste potrošili na cigarete, koliko su vam skratile život te koliko ste ih zaista (po)pušili. Ako vas ne dokrajče skraćeni sati, udar na budžet bi sigurno mogao.

MySmokingLog na prvi pogled se čini kao podacima možda čak i pretjerano bogata aplikacija, ali nakon što počnete da unosite podatke njihov značaj itekako dođe na svoje.

MySmokingLog možete preuzeti sa App Storea za 0,99 dolara.

Bonus video: