suptilno "ne"

Google uvodi opciju "Ignore" na društvenoj mreži Google+

Opcija ‘ignore’ može da bude iskorištena za one korisnike za koje želite da i dalje vide sadržaj koji ste objavili, ali ne želite da na bilo koji način sa njima komunicirate
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.08.2011. 19:50h

Google je na svojoj društvenoj mreži, prema pisanju TheNextWeba, predstavio i opciju "ignore". Tako sada korisnici mogu da vide samo sadržaje koje su postavili određeni ljudi, bez potpune blokade ostalih, koji će biti "suptilno" uklonjeni.

Opcija ‘ignore’ može da bude iskorištena za one korisnike za koje želite da i dalje vide sadržaj koji ste objavili, ali ne želite da na bilo koji način sa njima komunicirate putem Google+ mreže.

Nakon što na taj način ignorišete korisnika, nećete u svom streamu vidjeti njihove postove, dobijati obavještenja o njihovim aktivnostima, niti ćete vidjeti njihove krugove.

Opciju ćete moći da pronađete odmah pored imena korisnika u streamu obavijesti, a možete ignorisati korisnike i putem krugova.