Besplatno bežični internet u Virpazaru, na Karuču i Rijeci Crnojevića

U saradnji sa Nacionalnim parkovima Crne Gore, Telekom će ubuduće nastaviti praksu pokrivanja Nacionalnih parkova bežičnim internetom
0 komentar(a)
vitpazar, Foto: Arhiva "Vijesti"
vitpazar, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.08.2011. 10:01h

Internet korisnici mogu besplatno da koriste bežični internet na tri lokacije u nacionalnom parku Skadarsko jezero: u Virpazaru, u blizini centra za posjetioce Nacionalnog parka, na Karuču- kod istoimenog restorana i na Rijeci Crnojevića kod zgrade Pošte, saopšteno je iz Crnogorskog telekoma.

Besplatno surfovanje je omogućeno korisnicima crnogorskih, ali i inostranih mobilnih operatera, a pristup bežičnom internetu je moguć preko laptop-a, netbook-a, smartphone -a i tablet-a koji podržavaju WiFi (Wireless Fidelity) tehnologiju.

"Na taj način će posjetioci moći da uživaju u jedinstvenim ljepotama naše prirodne i kulturne baštine, a da pri tome budu povezani na internet i da imaju sve neophodne informacije na dohvat ruke", navodi se u saopštenju.

U saradnji sa Nacionalnim parkovima Crne Gore, Telekom će ubuduće nastaviti praksu pokrivanja Nacionalnih parkova bežičnim internetom kako bi domaćim posjetiocima, ali i stranim turistima boravak u prirodnim rezervatima učinili što prijatnijim.

Bonus video: