Kompanija Huawei predstavila svoja tehnološka dostignuća u kamionu

Posjetiocima su, između ostalih, predstavljeni LTE bazna stanica, te prva praktična demonstracija rada 4G sistema u Crnoj Gori
82 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2011. 17:50h

Kompanija Huawei je organizovala prezentaciju svojih najnovijih tehnoloških dostignuća u specijalno dizajniranom kamionu koji je bio parkiran u dvorištu hotela City.

Tu su posjetioci mogli da vide najnovija rješenja iz oblasti Fixed & Mobile Convergencea.

“Jako nam je značajno što smo prvi put u istoriji Crne Gore organizovali za svoje partnere ovakav vid prezentacije, čija je ključna prednost što naši posjetioci na jednom mjestu mogu u svojoj državi da vide najnovija telekomunikaciona rješenja predstavljena na najvećim svjetskim telekomunikacionim sajmovima“, kazao je Jasmin Krasnići, account manager kompanije Huawei za Crnu Goru.

Posjetiocima su, između ostalih, predstavljeni LTE bazna stanica, te prva praktična demonstracija rada 4G sistema u Crnoj Gori. Kompanija je predstavila i svoja najnovija rješenja za tzv. Cloud Computing zaštitu podataka, kao i najnoviji princip IP televizije i njenu integraciju sa novim Huawei mobilnim telefonima.

“Ovo je još jedna potvrda da je crnogorsko tržište više nego interesantno kompaniji Huawei i siguran sam da ćemo u Crnoj Gori ostvariti zadovoljavajući uspjeh”, rekao je Krasnići.

Kompanija Huawei, sa sjedištem u Kini, trenutno broji 120.000 zaposlenih u 140 zemalja svijeta. Jedan je od glavnih partnera 46 od najvećih 50 svjetskih telekomunikacionih operatora.

Bonus video: