Čitateljka "Vijesti": Kruče godinama zatrpane smećem

"Komunalni radnici koji se pojave ili dođu da naplate račune, obećavaju da će raditi po tom pitanju nešto, ali se ništa ne mijenja i stanje je iz dana u dan sve gore"
69 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.07.2011. 09:04h

Čitateljka “Vijesti” iz Podgorice, koja ljetuje na ulcinjskoj rivijeri, poslala je juče redakciji fotografije smeća iz mjesta Kruče, uz primjedbu da iste prizore gleda svake godine, i da iz sezone u sezonu niko iz uprave najjužnijeg grada ne čini ništa da taj problem trajno riješi.

U pismu, poslatom elektronskom poštom, čitateljka potpisana sa S.C., kaže da te slike na magistralnom putu Bar-Ulcinj, u Kručama, “konstantno...godinama...gledaju turisti, pored naših ljudi i onih iz Srbije, i znatan broj Rusa, Italijana, Norvežana, Holanđana...”.

“Iako Komunalno preduzeće isprazni kontejnere , ono smeće što je preko kontejnera (jer kontejnera nema dovoljno i neredovno se prazne) ostaje i dalje tu...i deponije su sve veće. Turisti i gosti i kada pokušaju da to prijave turističkim inspekcijama u Baru na broj telefona 030/316-592 ili neki broj sa informacija od Telekoma, ne uspijevaju da dobiju nikoga. Komunalni radnici koji se pojave ili dođu da naplate račune, obećavaju da će raditi po tom pitanju nešto, ali se ništa ne mijenja i stanje je iz dana u dan sve gore, napisala je u pismu S.C. iz Podgorice, sa pozdravima sa odmora iz Kruča.

Galerija

Bonus video: