Nove tačke besplatnog interneta u Podgorici i na primorju

Nakon aktiviranja bežični internet je moguće koristiti 60 minuta. Ukoliko korisnik želi da nastavi, potrebno je da traži novi kod, tj. da ponovi postupak
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2011. 10:40h

Internet korisnici od danas mogu besplatno da koriste bežični internet na 15-ak turističkih lokacija i popularnih sastajališta u Podgorici, Budvi, Kotoru i Herceg Novom.

Crnogorski Telekom omogućio je korisnicima domaćih i inostranih mobilnih operatera pristup bežičnom internetu preko laptop-a, netbook-a, smartphone -a i tablet-a koji podržavaju WiFi (Wireless Fidelity) tehnologiju.

T-Mobile Hot Spot zone besplatnog interneta nalaze se na sljedećim lokacijama:

  • u Podgorici (Aerodrom, Univerzitet Crne Gore, Soul2Soul café, Restoran ’’Dali’’, Sport Café)
  • u Herceg Novom (Rose, T-Centri u Njegoševoj i Hercegovačkih brigade, Info kiosk Nacionalne turističke organizacije na Šetalište pet Danica - kod restorana ’’Krušo’’, Info kiosk Nacionalne turističke organizacije na Trgu Nikole Đurkovića - na zidu CKB, Trg Nikole Đurkovića)
  • u Kotoru (T-Centar na Trgu od oružja, Info kiosk Nacionalne turističke organizacije - ispred Gradskih vrata Starog grada)
  • u Budvi (T-Centar). Planirano je da se ovim lokacijama dodaju nove, a o tome će se detaljne informacije moći naći na sajtu Crnogorskog Telekoma.

"Korišćenje bežičnog interneta je veoma jednostavno – potrebno je da se korisnik konektije na HotSpot tako što će upisati web adresu http://wifi.t-com.me. Zatim korisnik treba da unese svoje ima i broj mobilnog telefona, posle čega će na telefon sms-om dobiti pristupni kod", saopštili su iz Telekoma.

Predviđeno je da se nakon aktiviranja usluge bežični internet je moguće koristiti 60 minuta.

Ukoliko korisnik želi da nastavi, potrebno je da traži novi kod, tj. da ponovi postupak.

Hot Spot projekat besplatnog surfovanja Crnogorski Telekom realizuje u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore.

"Korišćenje besplatnog bežičnog interneta podrazumijeva primjenu politike fer korišćenja – ova usluga se može koristiti maksimum 50 sati nedjeljno", saopštili su iz Telekoma.

Galerija

Bonus video: