Huawei Ideos S7 u Crnoj Gori od jeseni

Za one koji su okorjeli korisnici društvenih mreža, Ideos S7 Slim dolazi sa kamerama napred i pozadi, a radi na Android 2.2...
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.06.2011. 12:50h

Ideos S7 Slim je najnoviji tablet koji stiže iz kompanije Huawei.

Debljina ovog tableta sa ekranom osjetljivim na dodir, je 12,5 mm, a težak je 400 grama. Ideos S7 Slim donosi čvrst ultra-tanak dizajn i 7 inča ekran sa “multi-touch” tehnologijom i WVGA rezolucijom (800x480 piksela).

Za one koji su okorjeli korisnici društvenih mreža, Ideos S7 Slim dolazi sa kamerama napred i pozadi, a radi na Android 2.2 (FroYo). Podržan od otvorenog Android ekosistema sa više od 150.000 dostupnih aplikacija, korisnik može da bira alate za korišćenje socijalnih mreža po njegovom izboru.

Prilagođeni interfejs za surfovanje (SurfUI) integrisan sa mrežom socijalnih sajtova omogućava brz i jednostavan doživljaj zabave i komunikacije kroz internet. Opremljen sa 1 GHz Snapdragon procesorom, Ideos S7 Slim pruža HD video (720p), visoko kvalitetan audio i potpuni doživljaj interneta – uključujući i tečno pokretanje Adobe Flash videa i animacije.

Sa priključkom za HDMI i 3.5mm stereo ulaz, ovaj tablet omogućava jednostavno povezivanje na TV kao i druge uređaje kućne zabave. Kao dodatak, uređaj posjeduje priključak za Micro SD karticu kao i postolje za dodatke (prodaje se odvojeno).

Ideos S7 može da se koristi i kao mobilni telefon.

Najavljen na “Mobile World Congress 2011”, uglađeni Ideos S7 biće od jeseni dostupan u Crnoj Gori, po procijenjenoj cijeni od oko 300 eura, za verziju sa 3G i Wi-Fi podrškom.

Bonus video: