Veličković tvrdio da nije postavio bombu: "Nijesam služio vojsku i ne umijem da rukuje eksplozivnim napravama"

Ujutru kada sam se probudio, majka me obavijestila da je dolazila policija, zbog čega sam se javio inspektorima. Inače se bavim postavljanjem auto folija na vozilima... Kako je moj DNK pronađen, nije mi jasno ali je moguće da sam selotjep i izolir trake koje koristim u poslu, ostavio kod osoba na čija vozila sam postavljao auto-folije”, kazao je optuženi
424 pregleda 0 komentar(a)
Sud, presuda, Foto: Shutterstock
Sud, presuda, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.11.2018. 14:39h

Batrić Veličković (29) negirao je u bjelopoljskom Osnovnom sudu, da je 9.aprila postavio eksplozivnu napravu u dvorištu porodične kuće Raifa Međedovića, u naselju Loznice kod Bijelog Polja.

Presuda će biti izrečena u ponedjeljak.

Veličković je sutkinji Svetlani Načić kazao da nije služio vojsku i da ne umije da rukuje eksplozivnim napravama.

Te noći, kazao je, bio je u svojoj kući.

“Ujutru kada sam se probudio, majka me obavijestila da je dolazila policija, zbog čega sam se javio inspektorima. Inače se bavim postavljanjem auto folija na vozilima... Kako je moj DNK pronađen, nije mi jasno ali je moguće da sam selotjep i izolir trake koje koristim u poslu, ostavio kod osoba na čija vozila sam postavljao auto-folije”, kazao je optuženi.

Dodao je da nije u sukobu sa porodicom Međedović i da nema razloga da im bilo šta nažao učini: “Ne znam čak ni gdje stanuju”.

Bonus video: