Predstavljanje turističke ponude Crne Gore u Novom Sadu

Crnogorska delegacija je imala brojne susrete sa predstavnicima Pokrajinske vlade, gradske uprave Novog Sada kao i turističkom privredom
176 pregleda 0 komentar(a)
NTO Novi Sad, Foto: Nacionalna turistička organizacija
NTO Novi Sad, Foto: Nacionalna turistička organizacija
Ažurirano: 06.10.2018. 15:50h

Nacionalna turistička organizacija (NTO) Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta, Herceg Novog, Ulcinja, Bijelog Polja, Berana, Nikšića i Danilovgrada i diplomatskim predstavništvima Crne Gore u Srbiji predstavila je turističku ponudu Crne Gore na 51. Međunarodnom sajmu turizma „Lorist“ od 4-7. oktobra.

Crnogorska delegacija, koju je predvodio državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović, imala je brojne susrete sa predstavnicima Pokrajinske vlade, gradske uprave Novog Sada kao i turističkom privredom.

Državni sekretar je, kako je saopšteno iz NTO, tom prilikom kazao da Crna Gora zahvaljujući konstantnim ulaganjima u turističku infrastrukturu i unapređenju različitih segmenata crnogorske ponude ima sve veći broj gostiju iz regiona, Evrope i svijeta.

Tokom trajanja sajma NTO Crne Gore je upriličila prijem za medije i i poslovne partnere iz Vojvodine. Na prijemu su nastupili budvanski feštađuni koji su privukli pažnju prisutnih zvanica.

Direktorica NTO Crne Gore Željka Radak Kukavičić je, osim za lokalne medije, o turističkoj ponudi govorila i tokom gostovanja u emisijiama „Šarenica“ na RTS-u i “150 minuta” na Prvoj TV koje imaju nacionalnu frekvenciju.

Kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije, u narednom periodu se na ovom tržištu nastavlja intenzivna promocija zimske turističke sezone i ponude za novogodišnje praznike.

Bonus video: