Gugl je pokrenuo besplatni onlajn magazin

Internetski div Gugl pokrenuo je svoj prvi online magazin nazvan Think Quarterly. Magazin se bavi modernom tehnologijom i njenim uticajem na poslovni svijet, a njegov dizajn je jednostavan.
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2011. 08:11h

Gugl je pokrenuo besplatni onlajn magazin Think Quarterly koji se bavi poslovnim i tehnološkim temama. Magazin je stacioniran u Velikoj Britaniji i za njega pišu neki od poznatijih britanskih novinara.

Internetski div Gugl pokrenuo je svoj prvi onlajn magazin nazvan Think Quarterly. Magazin se bavi modernom tehnologijom i njenim uticajem na poslovni svijet, a njegov dizajn je jednostavan.

U izradi prvog broja učestvovali su neki od poznatijih britanskih novinara kao što su Sajmon Rodžers, urednik Gardijanovog Databloga, ili Ulrike Reinhard, urednica WE Magazina.

U njemu se može pročitati intervju s direktorom Vodafonea UK Gajom Lorensom, glavnim ekonomistom u Guglu Halom Varianom i poznatim psihologom Piterom Kruseom.

Think Quarterly dizajnira i uređuje agencija The Church of London iz Londona.

Guglov prvi izlet u medijske vode pomalo podsjeća na magazine BusinessWeek ili Salon, a kako piše Tportal, sam Gugl ne naziva Think Quarterly magazinom ili publikacijom, već knjigom i jedinstvenim komunikacijskim alatom.