Svi za Rosu: Humanitarne večeri u Podgorici i Baru

Omladinski pokret Župa u nedjelju 24. juna na poligonu OŠ ''Dušan Bojović'' organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu za Rosu Knežević pod sloganom ''Igrajmo za život”
133 pregleda 0 komentar(a)
Rosa Knežević
Rosa Knežević
Ažurirano: 19.06.2018. 10:23h

Humanitarno guslarsko veče za Nikšićanku Rosu Knežević biće održano sjutra veče u kripti Hristovog Vaskrsenja u Podgorici sa početkom u 20 časova.

Veče organizuju guslarska društva “Vojvoda Mina Radović” iz Podgorice i “Vojvoda Momčilo” sa Žabljaka, a cijena karte je dobrovoljni prilog.

I na ljetnjoj pozornici Doma kulture u Baru, takođe u 20 časova, sjutra veče će biti održan humanitarni koncert na kome će nastupiti folklorni ansambli iz Crne Gore, Srbije i BiH. Cijena karte je dva eura, a sav novac od koncerta biće uplaćen na račun dvadesetsedmogodišnje Rose Knežević, koja je već sedam godina na dijalizi.

Za transplantaciju bubrega u inostranstvu potrebno joj je 60.000 eura plus ostali troškovi, a za sada je uspjela da prikupi oko 30 hiljada.

Omladinski pokret Župa u nedjelju 24. juna na poligonu OŠ ''Dušan Bojović'' organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu za Rosu Knežević pod sloganom ''Igrajmo za život”.

Kotizacija za turnir je 30 eura po ekipi, a na turniru će biti postavljena i kutija za donacije tako da će i posjetioci moći da doniraju za Rosu. Organizaciju turnira je pomogla i NVO “Župa u srcu”.

Svi koji mogu da pomognu da Rosa počne život bez aparata mogu da uplate sredstva na broj žiro računa 535-0100100587887-08, Prva banka, i devizni račun 0130500007940.

Bonus video: