"jedino uspješno šire bijelu kugu"

"Mir je naša nacija": Izjava Markovića da Vlada nastavlja da ulaže u razvoj sjevera, licemjerna i smiješna

"Model "daj pod koncesiju - devastiraj - raseli" je jedini model "razvoja" koji je na sjeveru Crne Gore implementirala Demokratska partija socijalista"

4041 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Mir je naša nacija
Foto: Mir je naša nacija

Izjava zamjenika predsjednika DPS-a, Duška Markovića, da Vlada nastavlja da ulaže u razvoj sjevera, a naročito u razvoj Andrijevice, ništa je do licemjerna i smiješna, ocijenjeno je iz koalicije "Mir je naša nacija".

"Koliko Vlada uspješno investira u sjever Crne Gore, osim ekonomskih podataka govore i brojke odseljenih, pa bi se moglo reći da Vlada jedino uspješno širi bijelu kugu sjeverom Crne Gore. Naravno, tu su i neizostavne mini hidroelektrane kojima se unšitavaju ekosistemi rijeka na sjeveru naše države, za račun Blaža Đukanovića i tajkunskih investitora bliskih DPS-u, a od kojih opštine na sjeveru, država i građani imaju samo štetu. Dakle, model "daj pod koncesiju - devastiraj - raseli" je jedini model "razvoja" koji je na sjeveru Crne Gore implementirala Demokratska partija socijalista", ocijenjeno je iz koalcije "Mir je naša nacija".

Dodajuda se oni zalažu za ravnomjeran razvoj oličen u projektima kojima će se razvijati sjever Crne Gore.

"A tu prije svega mislimo na razvoj poljoprivrede, eko i ruralnog turizma kao i razvoj lakih industrijskih grana. Na taj način povećaćemo zapošljavanje, sačuvati naše rijeke i našu prirodu, i zaustaviti raseljavanje iz sjevernih opština naše države. Zato što mir jeste zdrava životna sredina, mir jesu mladi koji ostaju na svojim ognjištima, mir jesu i veće plate i nova radna mjesta. Zato je mir, naša nacija", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas