Bar: Pronađena 173 grama marihuane, uhapšene dvije osobe

"Službenici Interventne jedinice CB Bar, postupajući na osnovu operativnih informacija, zaustavili putničko vozilo "Chevrolet" kotorskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazila bezbjednosno interesantna lica B.Đ. (20) i D.H. (21) iz Bara"
200 pregleda 2 komentar(a)
Bar marihuana, Foto: Uprava policije
Bar marihuana, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 29.05.2018. 09:23h

Policija je uhapsila Barane B.Đ. (20) i D.H. (21) zbog sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanjen u promet opojnih droga.

"Službenici Interventne jedinice CB Bar su, 29.05.2018. godine oko 01.30 časova, postupajući na osnovu operativnih informacija, zaustavili putničko vozilo "Chevrolet" kotorskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazila bezbjednosno interesantna lica B.Đ. (20) i D.H. (21) iz Bara. Kontrolom vozila, policijski službenici su ispod haube pronašli i oduzeli jednu pvc kesu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine 173,3 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dodaje droga će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: