Krivične prijave protiv tri osobe: Primoravali maloljetnike na prosjačenje?

"Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su u periodu od početka avgusta 2016. godine do oktobra 2016. godine na teritoriji Opštine Ulcinj vršili zloupotrebu svoje maloljetne djece na način što su ih izvodili u večernjim časovima na ulicu u blizini raskrsnica, semafora i drugih javnih mjesta radi prosjačenja i sticanja imovinske koristi"
56 pregleda 1 komentar(a)
prosjačenje, prosjak, Foto: Shutterstock
prosjačenje, prosjak, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.04.2018. 12:30h

Službenici Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u saradnji sa odjeljenjem bezbjednosti Ulcinj podnijeli su krivičnu prijavu protiv tri osobe D.B. (36) iz Podgorice, B.I. (25) iz Đakovice sa boravištem u Podgorici i G.I (39) iz Đakovice, zbog sumnje da su počinile krivično djelo zapuštanju i zlostavljanje maloljetnog lica.

"Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su u periodu od početka avgusta 2016. godine do oktobra 2016. godine na teritoriji Opštine Ulcinj vršili zloupotrebu svoje maloljetne djece na način što su ih izvodili u večernjim časovima na ulicu u blizini raskrsnica, semafora i drugih javnih mjesta radi prosjačenja i sticanja imovinske koristi", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: