Junske cijene u julu!

Turistički rizort „Slovenska plaža“ je i ovog ljeta pravi izbor za sadržajan i nezaboravan odmor.

16819 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Slovenska plaža
Foto: Slovenska plaža

More koje budi, more koje dišemo, more kojim se odmaramo. S prvim ljetnjim danima dolazi i vrijeme godišnjih odmora kojem se svi radujemo. Razmišljate gdje ćete ove godine na more?

U srcu Budve nalazi se hotelski kompleks Slovenska plaža, koji svojom ljepotom i originalnim konceptom već 40 godina privlači turiste iz cijelog svijeta. Okupana zelenilom i plavetnilom Slovenska plaža je vaša oaza za mir i odmor. Izgrađena u stilu malog grada šarmantne arhitekture, plavih mediteranskih škura, širokih bulevara, sa deset vila koje nose nazive mediteranskog bilja, pronaći ćete spokoj kakav ste zamišljali. Uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, salone ljepote, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, Turistički rizort „Slovenska plaža“ je i ovog ljeta pravi izbor za sadržajan i nezaboravan odmor.

U restoranu “Pjaca”, kultnom mjestu Slovenske plaže, svi gosti i turisti koji borave u Budvi, mogu i ove godine uživati u nezaboravnim muzičkim noćima sa Zlopijem kao i u simfonijji ukusa domaće i mediteranske kuhinje.

Slovenska plaža
foto: Slovenska plaža

Za sve koji odluče da ljetovanje provedu u Zelenoj oazi Budve, kako se često naziva TN Slovenska plaža zbog prostranih zelenih površina, u toku je specijalna akcija po kojoj se za prvih deset dana jula odobravaju junske cijene! U pratnji dvije odrasle osobe jedno dijete do 10 godina ima besplatan boravak, drugo dijete od 2 do 12 godina na ostvaruje 50% popusta.

Više informacija o ponudama hotelskog kompleksa Slovenska plaža za predstojeće ljeto možete dobiti putem telefona: +382 68 505 405 i email adrese: reservations@budvanskarivijera.co.me