U novom "Magazinu" pročitajte intervju sa Danijelom Alibabićem, saznajte informacije iz najbrže rastuće industrije

U nedjeljnom dodatku i priča sa Kristinom Ivanović, mladom preduzetnicom, dizajnerkom enterijera, koja se našla u odabranom društvu top 30 lidera Jugoistočne Evrope mlađih od trideset godina

19789 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

U novom broju dodatka Magazin pročitajte intervju sa crnogorskim kantautorom Danijelom Alibabićem, koji će početkom ovog mjeseca objaviti drugi studijski album sa 10 potpuno novih pjesama.

Tu je i priča sa Kristinom Ivanović, mladom preduzetnicom, dizajnerkom enterijera, koja se našla u odabranom društvu top 30 lidera Jugoistočne Evrope mlađih od trideset godina.

Vodimo vas i u muzej CIA, možda najneobičniji - i najekskluzivniji - muzej na svijetu, ispunjen artefaktima koji su oblikovali istoriju.

dodatak Magazin
foto: Vijesti

Čitajte i kako je slučajno otkriće francuskog vojnika, koji je pronašao Kamen iz Rozete, pomoglo odgonetanju egipatskih hijeroglifa.

O najbrže rastućoj industriji, trenutnoj situaciji, učešću gejmera na Olimpijskim igrama u Parizu za Magazin govori generalni sekretar svjetske e-sport federacije ISEF Boban Totovski...

Svake nedjelje, samo uz Vijesti, čitajte Magazin

Bonus video: