Za novi "Magazin" govore Boris Marović, Marko Spasojević, ne propustite priču o Ćele-kuli

Reporterka Magazina bila je na premijeri predstave koju su pripremili korisnici i zaposleni u nikšićkom Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom, i pokazali duše boema, a talenat dostojan vrhunskih umjetnika

19685 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

U novom broju dodatka Magazin pročitajte intervju sa crnogorskim manekenom Borisom Marovićem koji je na nedavno održanom svjetskom izboru u Turskoj osvojio nagradu Mr Best Face od Universe.

Reporterka Magazina bila je na premijeri predstave koju su pripremili korisnici i zaposleni u nikšićkom Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom, i pokazali duše boema, a talenat dostojan vrhunskih umjetnika.

“Magazin” je stigao i do Niša, odakle stiže priča o Ćele-kuli, strašnom podsjetniku na Čegarsku bitku i sudbinu stradalih ratnika.

dodatak Magazin
foto: Vijesti

Za Magazin govori i Marko Spasojević, koji je pokazao da jednako dobro može da čuva virtuelni gol Budućnosti, ali i da bude onaj koji će kao reporter uživo ispratiti svaki detalj meča i to na engleskom na Evropskom prvenstvu koje je nedavno održano u Podgorici. Sa nestrpljenjem iščekuje da Konami “izbaci” mod 11v11 za e-Football, pa da se opet nađe sa saigračima na virtuelnom terenu Svake nedjelje, samo uz Vijesti, čitajte Magazin.

Bonus video: