U novom "Magazinu" pročitajte intervju sa Milanom Kalinićem

Čitajte priču o tome kako se prije tačno 120 godina završila slavna viševjekovna epoha pomorstva na jedra u Boki, kada je na pučini Biskajskog zaliva 29. novembra 1902. godine umirao jedan brod - trojarbolni bark “Nemirna”

13530 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

U novom broju dodatka Magazin pročitajte intervju sa Milanom Kalinićem, koji je sa kolegom Srđanom Ivanovićem prije 23 godine postavio je komad “Ko je ovde idiot”, koji se i danas igra. Publika u Podgorici imaće priliku da ga gleda 29. novembra.

Čitajte i priču o tome kako se prije tačno 120 godina završila slavna viševjekovna epoha pomorstva na jedra u Boki, kada je na pučini Biskajskog zaliva 29. novembra 1902. godine umirao jedan brod - trojarbolni bark “Nemirna”.

Za Magazin, u susret Svjetskom prvenstvu u e-Sportu, koje će 27. novembra početi na Baliju, govore crnogorski takmičari, koji će imati priliku da se oprobaju sa najvećim imenima iz svijeta gejminga. Crna Gora će imati predstavnike u tri igrice, u ekipnoj se takmičimo u naslovu CS:GO, a u pojedinačnim u TEKKENU7 i e-Footballu

Tu je i priča o o ratu i muziciu Bosni - saznajte kako je zvonilo za kraj časa u sarajevskoj pop-rok školi. Većina njenih polaznika i profesora napustila ju je tokom rata, a mnogi bendovi koji su činili muzičku scenu raspali su se pošto su njihovi članovi izbjegli iz grada

Svake nedjelje, samo uz Vijesti, čitajte Magazin.

Bonus video: