U novom "Magazinu" vas čeka intervju sa Vladanom Vučinić, priča o sedmogodišnjaku koji već niže sportske uspjehe...

Za čitaoce Magazina tu je i recenzija igrice Diablo Immortal - treći veliki apdejt - gdje se ne posustajr sa redovnim nadogradnjama

5271 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

U novom broju dodatka Magazin pročitajte intervju sa crnogorskom umjetnicom Vladanom Vučinić, koja je ove godine bila naša predstavnica na Eurosongu, ali od početka karijere ne privlači samo pažnju kada je muzički izraz u pitanju, već i neobičnim odjevnim kombinacijama.

Čitajte i kako originalno postaje razlog za novu originalnost - prikaz izložbe "Art of Costume" koja obuhvata niz ilustracija kostima rađenih za likove iz čuvenog romana Agate Kristi “Ubistvo u Orijent ekspresu” i “San ljetnje noći”, a pored ilustracija predstavljeni su i rekonstruisani istorijski kostimi poznatih istorijskih ličnosti ili pak likova sa umjetničkih slika, filmova.

U Magazinu pročitajte i priču sa sedmogodišnjim Beranacem Jovanom Obradovićem koji već niže zapažene sportske uspjehe i objašnjava kako šah razvija vijuge, a svaki meč mu donese novog druga.

dodatak Magazin
foto: Vijesti

Za čitaoce Magazina tu je i recenzija igrice Diablo Immortal - treći veliki apdejt - gdje se ne posustajr sa redovnim nadogradnjama. Potencijalno najinteresantnija novina je dodatak frizera Jaira unutar samog Westmarcha. Jaira se nalazi u neposrednoj blizini Čarsijeve kovačnice. Njegova je uloga zapravo mijenjanje karakterovog izgleda.

Svake nedjelje, samo uz Vijesti, čitajte Magazin.

Bonus video: