IPification i Meridianbet uvode napredno mKYC rješenje za MTEL pretplatnike

IPification je vodeća kompanija u oblasti autentifikacije korisnika jednim klikom, i to prilikom prijave i registracije u okviru mobilnih aplikacija i na web-u, kao i za razvoj rješenja za sprečavanje prevara na internetu.

1374 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel/Facebook
Foto: Mtel/Facebook

U partnerstvu sa MTEL-om, IPification i Meridianbet proširuju primjenu naprednog mKYC rješenja kako bi uključili i MTEL pretplatnike. Mobilna i web aplikacija Meridianbet sada može da verifikuje broj telefona MTEL pretplatnika i automatski popuni formular za registraciju sa podacima korisnika u roku od nekoliko sekundi, čime se značajno poboljšava bezbjednost i korisničko iskustvo registracije korisnika.

Veliki telekomunikacioni operator u Crnoj Gori, MTEL, konstantno unapređuje svoje poslovanje i poboljšava svoje usluge već više od 15 godina. Kao kompanija koja je prije svega fokusirana na korisnika, MTEL uvijek nastoji da poboljša digitalno iskustvo svojih korisnika uz konstantno unaprjeđenje bezbjednosti njihovih podataka.

Meridianbet je prva kladionica u regionu koja je implementirala mKYC rješenje, a sada dodatno proširuje podršku superiornom rješenju za verifikaciju identiteta korisnika u partnerstvu sa MTEL-om i IPification-om. Ovim potezom, Meridianbet ispunjava svoje obećanje o pružanju izvanrednog iskustva korisnika uz pridržavanje najsigurnijih svjetskih standarda.

IPification je vodeća kompanija u oblasti autentifikacije korisnika jednim klikom, i to prilikom prijave i registracije u okviru mobilnih aplikacija i na web-u, kao i za razvoj rješenja za sprečavanje prevara na internetu. IPification mKYC servis omogućava pružaocima usluga poput Meridianbeta da iskoriste direktnu vezu IPificationa sa telekomunikacionim operatorom, kako bi uz korisnikov eksplicitni pristanak, verifikovali telefonski broj korisnika i automatski popunili online obrazac za registraciju.

Strategija MTEL kompanije, digitalnog lidera u Crnoj Gori, je da uvijek za korisnike nudi najsavremenija digitalna rješenja, shodno njihovim potrebama, a u cilju unaprijeđenog, bržeg i efikasnijeg korišćenja servisa.

„mKYC servis garantuje našim korisnicima bezbjednu i veoma jednostavnu registraciju. Pored registracije, implementacijom IPification rješenja, obezbjedili smo da korisnici MTEL mobilne mreže mogu putem mobilnog telefona da vrše jednostavnu i sigurnu autentifikaciju kao i odobrenje transakcija na veoma efikasan način. Pored jednostavne upotrebe i olakšanog korisničkog iskustva, ono što je najvažnije je sigurnost u zaštiti podataka jer je to prioritet u svim segmentima poslovanja MTEL-a,“ rekao je Zoran Milovanović, specijalni savjetnik izvršne direktorice MTEL-a.

“Veliko je zadovoljstvo biti među prvim kompanijama u ovoj grani da svojim korisnicima ponudi ovaj način registracije i pristupa sajtu. Izuzetno smo zahvalni našim partnerima za priliku da obezbedimo maksimalnu sigurnost, ali i najlakši, najbrži i najefikasniji način za pristupanje našoj ponudi,“ dodala je Biljana Ilić, marketing menadžer kompanije Meridianbet.

“Veoma sam srećan što je implementacija IPification mKYC rješenja donijela odlične rezultate Meridianbet-u, i jako sam ponosan su što ovo prepoznali i Meridianbet i MTEL, tako da sada širimo opseg našeg rješenja“, rekao je Stefan Kostić, direktor kompanije IPification. “Želio bih da se zahvalim ovim sjajnim kompanijama na ukazanom povjerenju i nadam se da će uskoro i drugi pružaoci usluga u Crnoj Gori krenuti njihovim stopama”.

Molimo vas da posjetite sajt www.ipification.com za više informacija.

Kontakt za medije:

IPification

Alexandra Kalinina

alexandra.kalinina@ipification.com