OD OSAM DO 18 SATI

Djelovi više opština u petak bez struje

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni
72 pregleda 0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.09.2017. 17:50h

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema. Objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti područje Bijelo Polje (Zeta), a u Bijelom Polju Gubavač i Kod muzeja.

U Podgorici, od devet do 16 sati, zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijom biče Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

Od deset do 11 sati struju neće imati Vuksanlekići, Sukuruć, Kodrabutan, Dreševići i Podhum, a od osam do 16 sati soliteri na Trgu Balšića, dio ul. Novaka Miloševa, kao i djelovi ulica Miljana Vukova i Balšića.

U Danilovgradu, od osam do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bare Šumanovića, Šobaići, Mijokusovići, Boronjina, Motel Sokolina, Adžijin Most, Dobro Polje i željeznička stanica Manastir Ostrog.

U Kotoru će, od devet do 14 sati, bez struje biti Grbalj i dio potrošača trafo-reona Kovači, a u Herceg Novom, od devet do 11 sati, Žvinje.

U Plužinama, od osam do 19 sati, bez napajanja električnom energijom Podprisoje, Gornja Brezna i Lug, a od deset do 20 sati Podprisoje, Gornja Brezna, Lug, Brezna selo, Brezna pilana, Potrk, Duba, Bajovo Polje, Polja Pejovića, Zaborje, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Zakamen i Seljani.

Na Žabljaku, od devet do 15 sati, struju neće imati Palež, a u Kolašinu, od deset do 15 sati, Bakovići, Radigojno, Trebaljevo, Sjerogošte i Žirci i od deset do 14 sati Požnja.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti Mijatovo Kolo, a u Pljevljima, u istom terminu struju neće imati Glisnica, rađevići, Boljanići, Vis, Poblaće, Metaljka, Kovač i Potkovač.

U Beranama, od 13 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Beranselo, Dolac, Lužac, Buče, Vinicka, Šekular, Trepča, Kurikuće, Glavaca, Lubnice, Crni Vrh, Vuča, Basdtahe, Praćevac i katun Jelovica, a od devet do 14 sati i 30 minuta Štitari, Ruišta i Bubanje.

U Rožajama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, biti Binjoš i Kačari, a u Plavu od osam do 14 sati i 30 minuta Đurička Rijeka.

U Petnjci, od deset do 14 sati, bez napajanja električnom energijo biti Godočelje, Radmanci, Bor, Savin Bor, Kruščica, Dašča Rijeka, Javorova, Tucanje, Vrševo, Azane, Lješnica, Dobrodole i Versajke.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Preporučujemo za Vas