Poklon dodatak Trpeza

Danas, uz kupljeni primjerak Vijesti, na poklon dobijate poklon dodatak - Trpeza.

33135 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online

Slave i predstojeći praznici ne moraju biti prilika da odstupate od zdravih načina života. Sandra Crnogorac nutricionistkinja koja stoji iza Ego ishrane tvrdi da je umjerenost ključna, te preporučuje ego jela koja su idealna za prazničnu trpezu. Bračni par Dijana i Zoran Avramović već godinama dijele magiju iz svoje kuhinje na svom blogu Limun i vino, a njihova djeca i gosti uživaju u specijalitetima koje pripreme.

Kristina Ćetković već godinama sprema ukusne specijalitete koje dijeli sa svojim pratiocima na Youtube kanalu Remek jelo.

Praznicima, slavama i ostalim proslavama raduju se svi u domu pjevačice Tanje Šeter, dok nekadašnjoj misici i manekenki Nataši Milosavljević iako je u drugom stanju, nije bio problem da za ovogodišnju slavu pripremi kompletnu trpezu.

Po kakvim to ukusima pamte svoje djetinjstvo otkrivaju flautistkinja Žana Lekić, pjevačica Suzana Tot i osnivač Aerodroma, muzičar Jurica Pađen dijeleći za Trpezu recepte njihovih majki. Trpeza donosi i posne, ali i mnoge druge recepte..

Poklon dodatak Trpeza, 17.novembar.

Bonus video: