Sjutra poklon kojem nećete odoljeti

Kompanije One i Vijesti vam daruju prvi dizajnerski ceger urađen u Crnoj Gori koji potpisuje dobitnica modnog Oskara u Rimu - modna kreatorka Milena Đurđić.

55503 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online

Uz svaki kupljeni primjerak Vijesti, sjutra, 26. decembra na poklon dobijate ceger.

Prirodne ljepote Crne Gore inspirisale su brojne umjetnike, privlače turiste sa svih krajeva svijeta, podarile su nam život u krajoliku sa najljepših razglednica. No, naši pejzaži nerijetko su zatrpani plastičnim kesama koje su ružno naličje stvarnosti.

Zato, neka jedna od vaših novogodišnjih želja bude - čista Crna Gora! Kompanije One i Vijesti vam daruju ekološki ceger koji će zamijeniti zagađivače - plastične kese, ali i biti nezaobilazni modni detalj kakav do sada niste imali.

Prvi put u Crnoj Gori izrađen je dizajnerski ceger kojeg je osmislila naša najpoznatija modna kreatorka Milena Đurđić, dobitnica modnog oskara u Rimu. I vi imate priliku da imate dizajnerski aksesoar i to vrlo jednostavno - kupovinom primjerka novine Vijesti 26. decembra. Ceger sa motivom kaćuna - dobijate na dar!

Kaćun, cvijet koji nalazimo na livadama i proplancima Mediterana, naša je veza sa prirodnim bogatstvom i ljepotama Crne Gore. Ovaj ljubičasto-žuti cvijet je naša konekcija sa onim što smo naslijedili, i novim naraštajima za koje treba da očistimo Crnu Goru i predamo im u naslijeđe. Upravo to je razlog zašto smo izabrali kaćun za novi modni detalj "kONEkcija" koji ćete, vjerujemo, rado nositi.

Projekat je realizovan uz podršku Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja.

Bonus video: