Aplikacije koje pokažu da izgledate glamoroznije: Da ljetnje fotke još bolje bljesnu

Fotografije s putovanja, odmora, koncerata ljeti pune vaše feedove na društvenim mrežama, pa pokažite svoje umijeće
0 komentar(a)
Slikanje, Foto: Shutterstock
Slikanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.07.2017. 07:19h

Ljeto nam potpuno pokazuje svoju snagu, a praznici i godišnji odmori za mnoge znače putovanja, zabavu, druženja i priliku za gomilu uspomena i fotografija koje ćemo rado podijeliti na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Jer, ko više printa fotografije na papir? A ako želite da vaše fotografije dođu još više do izražaja ili da uz njihovu pomoć izvučete najbolje od svog talenta, isprobajte neke od ovih.

VSCO

Besplatan za skidanje, nudi puno više od Instagramovih osnovnih mogućnosti. Gomila alata izvući će iz vas pravog kreativca, a popularna je među foto entuzijastima i zbog potpuno manualnih kontrola kod fotografisanja i editovanja raw fotografija.

Open Camera

Trenutno se nudi samo za Android uređaje, ali ovo je aplikacija koju su fotografi radili za druge fotografe. Radi se o projektu na kojem je radila velika zajednica i namijenjen je onima koji su iznimno ozbiljni oko mobilne fotografije. Od manualnih kontrola, glasovnog upravljanja, okretanja aplikacije za ljevake. Vrijedi je isprobati, a ako vam je previše, brzo se možete vratiti standardnim aplikacijama.

Snapseed

Googleov alat moćna je fabrika koja će vam omogućiti široku slobodu uređivanja svih karakteristika fotografije nakon što ste je snimili. Želite li da istaknete pozadinu, neki detalj ili prilagodite boje, Snapseed s lakoćom može sve i mnogo više.

Layout

Dok se Instagram nalazi gotovo na svakom telefonu, Layout je njihova dodatna aplikacija kojoj biste trebali dati šansu. Ona vam omogućuje da brzo i jednostavno izradite kolaž s velikim brojem predložaka koje jednim potezom možete doraditi kroz Instagram.

YouCam

Ako želite poboljšati svoje selfije, YouCam je pravi make-up studio uz koji ćete u par poteza moći potpuno promijeniti svoj izgled. Tu je i zabavni dio aplikacije gdje možete isprobavati razne sulude kreacije kako biste znali šta nikad ne treba staviti na sebe.

Bonus video: