Srbijanski mediji Tivat proglasili hit destinacijom ljeta 2018.

Od ukupnog broja gostiju njih 7.850 su stranci, a 88 turisti iz Crne Gore. Najviše posjetilaca- njih 6.675 boravi u privatnom smještaju, dok u hotelima odmaraju 1.034 gosta.U odmaralištima ljetuju 133 gosta, dok kampovi bilježe posjetu 96 turista
1 komentar(a)
Tivat grad, Foto: Siniša Luković
Tivat grad, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 27.07.2018. 12:20h

U svim vidovima registrivanog smještaja na području Tivatske rivijere, trenutno boravi ukupno 7.938 zvanično prijavljenih turista, što je 19 odsto više nego na isti dan prošle godine – saopštila je danas Turistička organizacija namjanjeg grada u Boki.

Od ukupnog broja gostiju njih 7.850 su stranci, a 88 turisti iz Crne Gore. Najviše posjetilaca- njih 6.675 boravi u privatnom smještaju, dok u hotelima odmaraju 1.034 gosta.U odmaralištima ljetuju 133 gosta, dok kampovi bilježe posjetu 96 turista.

Uz zadovoljstvo dosadašnjim tokom turističke sezone, iz TO Tivat danas su se pohvalili i navodom da su srbijanski mediji najmanji grad u Boki proglasili za hit-destinaciju ovog ljeta.

Rezultat je to studijske posjete grupe novinara iz Srbiije Tivtu koju je TO sa više drugih partnera iz tivatske turističke privrede, organizovala početkom jula za novinare nekoliko najuticajnijih srbijanskih medija i tamošnje poznate turističke blogere.

O ponudi i atrakcijama Tivta tekstove koji obiluju komplimentima i superlativima, objavilo je više dnevnih i nedjeljnih listova, te specijalizovanih magazina i portala u Srbiji.

Bonus video: