Herceg Novi: Prijavljeno 170 oštećenja na imovini

U Opštoj bolnica Meljine danas očekuju dolazak ekipe koju je angažovala Atlas grupa, koja je, dok se sudski postupak ne završi, još uvijek vlasnik te zdravstvene ustanove
116 pregleda 0 komentar(a)
Bolnica Meljine, Foto: Slavica Kosić
Bolnica Meljine, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 11.06.2018. 13:22h

U nevremenu koje je u noći između petka i subote zahvatilo hercegnovsku rivijeru evidentirano je 170 oštećenih objekata i imovine, kazala je načelnica Komunalne policije i inspekcijskog nadzora Marija Andrić.

Ona objašnjava da je evidentirano 80 oštećenja stambenih i poslovnih objekata, a veliki broj prijavljenih oštećenja se odnosi na putnička i teretna vozila, kao i na djelove pomoćnih i privremenih objekata.

Građani i dalje mogu da prijavljuju štete na telefon Call centra, štete se i dalje evidentiraju i sve će biti proslijeđeno na dalji postupak Komisijii za procjenu šteta, kazala je Andrić.

U Opštoj bolnica Meljine danas očekuju dolazak ekipe koju je angažovala Atlas grupa, koja je, dok se sudski postupak ne završi, još uvijek vlasnik te zdravstvene ustanove. Oni će dati finansijsku procjenu štete nastale na objektima tokom nevremena.

Direktorica Bolnice dr Olivera Elez je ranije kazala da su iz Opštine Herceg Novi dobili obećanje da će pomoći i snositi dio troškova sanacije zastakljenja, a da će ekipa koju je nagažovala Atlas grupa sanirati ono što je urgentno.

Dr Elez je istakla da su svi zaposleni tokom vikenda bili angažovani na redovnim radnim zadacima, ali i na saniranju štete od nevremena. Danas je za osoblje Bolnice i pacijente redovan radni dan.

Bonus video: