Nikšićki gimnazijalac na Jutjubu zarađuje prosječnu platu

Oruđe su mu kamera i mikrofon, sa kojima se kaže, nakon nekog vremena potpuno srodio, a iako je tek na polovini gimnazije - zna čime će se baviti
301 pregleda 3 komentar(a)
Luka Bojović, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Luka Bojović, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Ažurirano: 06.06.2017. 06:51h

Malo je srednjoškolaca koji se mogu pohvaliti da zarade prosječnu crnogorsku platu. Jedan od rijetkih je nikšićki gimnazijalac Luka Bojović, koji se bavi jutjubingom nešto više od godinu i za to vrijeme je stekao preko 27 hiljada pratilaca.

Luka snima klipove o popularnim video igricama, za koje kaže da nisu gubljenje vremena, vec da pomažu snalaženju u svakodnevnom životu. Iako mu prija što već zarađuje novac, kaže da ga najviše motivišu komentari koje mu pratioci ostavljaju ispod snimaka, a je sve počelo samo kao eksperiment.

U moru video igrica, Lukin zadatak nije nimalo jednostavan. Prelazeći nivoe, na njemu je da riječima ali i muzikom i drugim efektima dočara atmosferu i učini je uzbudljivijom, ili ukratko - da proda igricu.

Oruđe su mu kamera i mikrofon, sa kojima se kaže, nakon nekog vremena potpuno srodio, a iako je tek na polovini gimnazije - zna čime će se baviti.

Bonus video: