Audijevi automobili nikad pristupačniji

Ukoliko ste ljubitelj limuzina, onda će Vas prijatno iznenaditi akcijski popust za audi A4 i audi A6. Audi A4 2.0 TDI sa šestostepenim manuelnim mjenjačem dostupan je po specijalnoj cijeni od 27.990 eura
111 pregleda 2 komentar(a)
Audi
Audi
Ažurirano: 16.05.2017. 17:04h

Ovlašćeni zastupnik Audija u Crnoj Gori pripremio je specijalne cijene kako za ljubitelje limuzina tako i za one koji preferiraju kompaktne, ali luksuzne gradske automobile.

“U segmentu kompaktnih vozila posebno se svojom dinamikom i funkcionalnošću ističe A3 Sportback. Model sa dizel motorom tokom akcije može da se kupi po cijeni od 19.990 eura, a vozilo sa benzinskim agregatom za 17.990 eura”, kaže Nataša Tomić iz Rokšped auto centra. Model koji je na akcijskom popustu opremljen je automatskim dvozonskim klima uređajem, parking senzorima pozadi, grijanjem sjedišta i alu točkovima od 16 inča.

Ukoliko ste ljubitelj limuzina, onda će Vas prijatno iznenaditi akcijski popust za audi A4 i audi A6. Audi A4 2.0 TDI sa šestostepenim manuelnim mjenjačem dostupan je po specijalnoj cijeni od 27.990€.

Na podugačkom spisku opreme akcijskog A4 nalaze se i putni računar u boji, automatski klima-uređaj i aluminijumski točkovi sa 5 kraka. Tu su zatim još i parking senzori, multifunkcionalni kožni trokraki volan i sistem za startovanje vozila bez upotrebe ključa.

Kada su u pitanju inovativne tehnologije, napredan dizajn i sigurnost neprikosnovena audi A6 limuzina ove vrijednosti spojila je u jednu izuzetnu sportsko-elegantnu cjelinu. Audi A6 2.0 TDI (150 KS) u toku akcije staje 36.900 eura. Od opreme tu su ksenon plus svjetla sa LED dnevnim svjetlima, alu felge sa 10 kraka, parking senzori naprijed i pozadi, automatski klima uređaj i multimedija radio uređaj.

Bonus video: