Mugoša: Pobjedom učinimo Crnu Goru slobodnom i pravednom zemljom

144 pregleda 0 komentar(a)
Buduimr Dubak, Tina Raičević, Foto: Građanski savez za promjene
Buduimr Dubak, Tina Raičević, Foto: Građanski savez za promjene
Ažurirano: 09.05.2018. 15:46h

Kandidata za odbornika Građanskog saveza za promjene, Budimir Mugoša, položio je vijenac na spomenik Partizanu - borcu na Gorici, u čast pobjede nad fašizmom. On je to uradio uz prisustvo nosioca liste "Građanski savez za promjene" Ivana Vujovića, kandidatkinje za odbornicu Tine Raičević i ostalih kandidata i kandidatkinja za odbornika/cu na listi "Građanski savez za promjene".

On je naglasio da su u ime svih slobodnih građana Crne Gore, u ime Građanskog saveza za promjene, došli danas ovdje da se poklone sjenima onih ljudi koji su za slobodu i pravdu dali najviše sto su imali-svoj život.

"Na ovaj dan Evropa je izvojevala najveću pobjedu u svojoj istoriji. Pobjedu nad najstrašnijim zlom koje je ikada haralo -fašizmom. Mi nastavljamo njihovu slavnu tradiciju. Formiranjem Evropske zajednice za ugalj i čelik kao preteče današnje Evropske unije kojoj mi kroz svoje politčko djelovanje težimo. Naši preci dali su svoje zivote za ideal slobodnog i pravednog društva. Mi iz Građanskog saveza za promjene, njihovi potomci, imamo obavezu da pobjedom na izborima Podgoricu i Crnu Goru učinimo slobodnom i pravednom zemljom", kazao je Mugoša.

Bonus video: