Bar: Uređivanje gradskog centra

"Nakon asfaltiranja površine od 5.500 kvadratnih metara, horizontalnom saobraćajnom signalizacijom biće obilježeno preko 260 parking mjesta. Izvođač radova je DOO. „Putevi“ iz Bara", saopštili su iz Opštine
94 pregleda 0 komentar(a)
asfaltiranje centar bara, Foto: Čitalac "Vijesti"
asfaltiranje centar bara, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 09.11.2018. 17:09h

Opština Bar, preko Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije, trenutno sprovodi više akcija uređenja javnih površina u strogom centru grada. U ulici Vladimira Rolovića i Jovana Tomaševića počela je rekonstrukcija 1250 kvadratnih metara pješačke staze od raskrsnice do autobuskog stajališta kod „Lovćen osiguranja”, i tu biti postavljene betonske ploče proizvođača DOO „Bossin“ iz Mostara. Izvođač radova je DOO “Bomakos“ iz Podgorice, a rok završetka radova je 20 dana.

Iz kabineta predsjednika Opštine saoštili su i da je na Topolici u ulici 24. Novembra od katedrale Svetog Petra Apostola do ugostiteljskog objekta „Big Ben“ počela rekonstrukcija parking prostora i saobraćajnice gdje će biti postavljen završni sloj asfalta “kako u prostoru parkiranja, tako i u prostoru saobraćajnice”.

"Nakon asfaltiranja površine od 5.500 kvadratnih metara, horizontalnom saobraćajnom signalizacijom biće obilježeno preko 260 parking mjesta. Izvođač radova je DOO. „Putevi“ iz Bara", saopštili su iz Opštine.

Povodom ovih radova, građanima i vlasnicima poslovnih prostora je upućena molba da tokom njihovog izvođenja imaju razumjevanja i izađu u susret izvođačima “kako bi planirani radovi bili završeni u predviđenom roku”.

Bonus video: