Prenio sam ambasadorove riječi

"Zbog Vašeg otkaza mojoj supruzi u Telekomu, ona je trpjela duševne bolove, dobila dijabetes, anginu pektoris, visoki krvni pritisak..."
473 pregleda 2 komentar(a)
Ivo Đurišić, Foto: Savo Prelević
Ivo Đurišić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.05.2018. 09:41h

Potpredsjednik PUPI-ja Ivo Đurišić odgovorio je na reagovanje Ane Đukanović, tvrdeći da je u tekstu koji je objavljen u dnevnom listu „Dan” saopštio samo ono što mu je mađarski ambasador rekao i o čemu je VDTu još prije više od dva mjeseca uputio pismo.

Nemoguće je da Mađar telekom bez razloga plati 100 miliona eura zbog korupcije i Crnoj Gori i Makedoniji, o čemu su SAD obavijestile Crnu Goru, koja već godinama ne može da prevede predmet saopštio je Đurišić.

Podsjetio je da je davno saopšteno da je u ovu aferu umiješana i sestra zvaničnika crnogorske vlade koja se bavi advokaturom. Istakao je da traži samo istinu i da je zato zatražio pomoć od VDTa. "Zbog Vašeg otkaza mojoj supruzi u Telekomu, ona je trpjela duševne bolove, dobila dijabetes, anginu pektoris, visoki krvni pritisak... Da su Vas otjerali s posla i da ste se zbog toga teško razboljeli, i Vi biste isto uradili, zar ne? Nažalost, Vi ste nedodirljiva porodica. Na kraju, poštujte moju titulu. Ja sam za Vas gospodin, primarijus, doktor Ivan Đurišić, ne Ivo Đurišić poručio je Đurišić Đukanovićevoj.

Bonus video: