PUN BOX U POLA CIJENE

Mtel: 50% popusta na pretplatu prvih 6 mjeseci

Promotivna kampanja se odnosi na sve nove korisnike BOX paketa
1 komentar(a)
pametni telefon smart, Foto: Shutterstock
pametni telefon smart, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.02.2019. 16:00h

Kompanija m:tel je pripremila specijalnu ponudu za nove korisnike BOX paketa i to 50% popusta na pretplatu prvih 6 mjeseci uz najpovoljniju ponudu TV uređaja sa mjesečnom ratom već od 4 eura.

Popust se odnosi na mjesečnu pretplatu za sve BOX pakete: BOX duo 1, BOX duo 2, BOX duo 3, BOX trio 1, BOX trio 2, BOX trio 3 i BOX all 4, dok se popust ne primjenjuje na dodatne usluge.

U ponudi su televizori marke Samsung, Tesla i Vox, uz odgovarajuću mjesečnu ratu zavisno od BOX paketa koji korisnik izabere.

Iz ponude paketa izdvajamo BOX trio 2, koji za mjesečnu pretplatu od 24.99 eura, korisnicma omogućava 15M Interneta uz fixni telefon, kao i TV paket sa preko 180 najpopularnijih kanala, a u narednih 6 mjeseci pretplata za sve koji se odluče za ovaj paket biće svega 12.49 eura.

Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil. Promotivna kampanja se odnosi na sve nove korisnike BOX paketa. Sve cijene su sa PDV-om.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.