Instagram revolucija - više slika odjednom

Način na koji će ovo funkcionisati, kada se u potpunosti uvede, je taj da ćete moći izabrati do deset fotografija, provući ih pojedinačno kroz filtere, i onda okačiti fotke kao album na vaš profil, tj. timeline
1 komentar(a)
Instagram, Foto: Slashgear.com
Instagram, Foto: Slashgear.com
Ažurirano: 02.02.2017. 14:42h

Instagram testira mogućnost kačenja albuma sa do deset slika na profil.

Pomalo skriveno u verziji 10.7.0, koja stiže korisnicima na Androidu, Instagram izgleda testira mogućnost prikazivanja više fotografija u jednom postu. Vjerovatno ste primijetili ovu foru u reklamama na vašem profilu, koja će, ako testiranje prođe kako treba, biti dostupna i običnim korisnicima.

Način na koji će ovo funkcionisati, kada se u potpunosti uvede, je taj da ćete moći izabrati do deset fotografija, provući ih pojedinačno kroz filtere, i onda okačiti fotke kao album na vaš profil, tj. timeline. Vaši pratioci će tada vidjeti album i moći će da listaju kroz fotografije i pojedinačno ih lajkuju.

Trenutno, iako možemo izabrati fotografije za album, one se ne mogu okačiti na profil u tom formatu. Ova opcija trenutno ne radi kako treba, i to je vjerovatno razlog zašto je još uvek u test fazi i ne reklamira se od strane Instagrama prenose iz droid-life.com

Bićemo obaviješteni kada ta funkcija postane zvanična, a do tada ažurirajte vaš Instagram i pokušajte da napravite album, možda vama i uspije.

Bonus video: