Uspjela prodati 11 Veyrona za godinu dana

Anita Križan kaže i da većinu kupaca pronalazi u Rusiji, Kini i na Bliskom Istoku, a profesija joj, po njenim riječima, pruža mogućnost da često putuje i upoznaje ljude širom svijeta
6 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2013. 23:57h

Prodati 11 Bugatti Veyrona za godinu dana definitivno je rezultat vrijedan divljenja. To je u protekloj godini pošlo za rukom Aniti Križan, prodavačici u salonu superautomobila Džek Barkli u centralnom Londonu.

Ova dama posebno je ponosna na prodaju unikatnog, jubilarnog Bugatti Veyron Grand Sport Wei Long modela, koji je francuska kompanija prošle godine predstavila u čast obilježavanja kineske godine zmaja.

Njen poslednji uspjeh je Veyron Super Sport, koji je za 2 miliona eura nedavno pronašao svoga vlasnika.

Anita kaže i da većinu svojih kupaca pronalazi u Rusiji, Kini i na Bliskom Istoku, a njena profesija joj, po njenim riječima, pruža mogućnost da često putuje i upoznaje zanimljive ljude širom svijeta.

Naglasivši da ne postoji tipičan profil kupca Bugattijevih modela, Anita je pojasnila kako izgleda proces kupovine Veyrona.

Prvi korak je sastanak sa klijentom, kojem se kasnije zakazuje probna vožnja u društvu Bugattijevog zvaničnog vozača, Pjera Anrija. Tek nakon svega toga, klijent uplaćuje depozit.

Bonus video: