Mercedes Sprinter od 215. 000 eura

Nakon tretmana kod Lexani Motorsa ovaj teretnjak je pretvoren u luksuzno vozilo, sa enterijerom koji ostavlja bez daha, a potencijalnog kupca dovodi u iskušenje velikog troška
51 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2013. 00:25h

Mercedes Sprinter je jedno od najboljih komercijalnih vozila koje se trenutno može naći na tržištu. Milioni pređenih kilometara i tone i tone prevezenog tereta najbolje svjedoče o kvalitetu i praktičnosti ovog kombija.

Ipak, tjunerska kuća Lexani Motors pronašla je Sprinteru još jednu namjenu. Nakon 215. 000 eura vrijednog tretmana ovaj robusni teretnjak pretvoren je u luksuzno vozilo, sa enterijerom koji će svakog ostaviti bez daha, a potencijalnog kupca dovesti u iskušenje velikog troška.

U enterijeru su korićeni materijali poput kože i posebnih vrsti drveta, a tu su i dodaci poput 46- inčnog LED televizora i Alpine audio sistema od 1. 000 Watti.

Za ljubitelje video igara tu je PlayStation 3 konzola, Blue Ray video plejer, kao i interfon.

Detalji od 24- karatnog zlata, iPad integracija, 22- inčne Lexani aluminijumske felne, bežični internet, Tracvision satelitski sistem i alarm dio su dodatnog paketa opreme za koga će kupci morati dodatno doplatiti.

Bonus video: