Aston Martin otvorio svoj novi prodajni salon u Londonu (video)

U sklopu ovog bogato opremljenog prostora svoje proizvode će ponuditi i ekskluzivni brendovi kao što su: Jaeger LeCoultre, Bang Olufsen, Louis Roedere i John Lob
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2012. 23:27h

Aston Martin je nedavno otvorio W- One Center, svoj novi prodajno- izložbeni salon u londonskom Park Lane distriktu. Kompletan centar je pravo malo dizajnersko umjetničko djelo, a ambijentom dominiraju prirodni materijali poput kamena, drveta i stakla.

Automobilski program je zastupljen kroz brendove Aston Martin i Q. Za one manje upućene, Q je Astonov brend koji nudi oficijelni program personalizacije i tjuninga.

U sklopu ovog bogato opremljenog prostora svoje proizvode će ponuditi i ekskluzivni brendovi kao što su: Jaeger LeCoultre, Bang& Olufsen, Louis Roedere i John Lob.

"Aston Martin W- One je nova vrsta Brand- shopa koji prezentuje temeljne vrijednosti Aston Martina, a sve to u ambijentu koji je po mjeri savremenog grada. W- One je mjesto gdje se ukusi i želje naših mušterija susreću sa vještinom i talentom ljudi iz naše kompanije i to na način koji se ogleda u jednom od najboljih luksuznih sportskih automobila svih vremena. ", stoji na zvaničnom sajtu ovog proizvođača, a povodom otvaranje novog prodajnog centra.

Bonus video: