Lancia Flavia: Kabriolet za naredno ljeto

Model koji je ovaj proizvođač prikazao na sajmu u Frankfurtu je opremljen 2.4L atmosferskim četvorocilindarskim motorom koji razvija 175ks snage
62 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2011. 20:47h

Ukoliko ste propustili neko od mnogobrojnih poglavlja vezanih za integraciju kompanija Fiat i Chrysler, onda će vam nepoznata informacija biti da je Lancia Flavia u stvari model Chrysler 200.

Originalni planovi su bili da će se pod nazivom Lancia Flavia na evropskom tržištu prodavati i sedan verzije sa dvoje i četvoro vrata, međutim od toga se odustalo.Umjesto ovih planova na tlu Evrope Lancia Flavia će tako biti dostupna samo kao kabriolet model, piše moto.rs.

Trenutno još uvijek nije poznat datum kada se ovaj model može definitino očekivati u prodaji, ali okvirni termin je naredno ljeto.

Model koji je ovaj proizvođač prikazao na sajmu u Frankfurtu je opremljen 2.4L atmosferskim četvorocilindarskim motorom koji razvija 175ks snage i koji je uparen sa šestostepenom transmisijom.

Da bi ovaj model bio uspiješan na evropskom tržištu, on mora da bude ponuđen po nižoj cijeni od konkurencije, sa čim Lancia mora da računa.

Bonus video: