Najluksuzniji Tesla automobil prvi put registrovan u Crnoj Gori

Tesla Model X je najskuplji i najatraktivniji proizvod Tesla Motors brenda. Zahvaljujući Tesla taxi kompaniji uskoro ćemo imati priliku da se vozimo ovim jedinstvenim čudom od automobila. Ovaj model odlikuje automatsko otvaranje vrata ka gore, prostranost, snaga i bezbjednost.

24259 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Tesla taxi
Foto: Tesla taxi

Tesla taxi na ovaj način nastavlja da promoviše Crnu Goru kao jedino mjesto u regionu gdje postoji usluga prevoza putnika Tesla vozilima.Iskustvo vožnje u električnom vozilu je jedinstveno, a pogotovo ako se radi o najuspješnijim modelima trenutno najvrednijeg brenda iz cijele automobilske industrije. Osim brojnih benefita za korisnike usluga Tesla taxija i aplikacije TeslaGoApp, kompanija u kontinuitetu zapošljava nove kadrove i omogućava profesionalan ambijent, atraktivnu zaradu i mogućnost napredovanja svima koji se nađu za volanom ovih luksuznih automobila.

Tesla taxi
foto: Tesla taxi

Osim prevozom putnika, kompanija radi na projektima razvoja prvog specijalizovanog servisa za električna vozila u Crnoj Gori, pravljenju mreže punionica po Crnoj Gori, kao i korišćenju obnovljivih izvora energije za punjenje vozila.

Uprkos uspješnom poslovanju, saradnji sa brojnim kompanijama koje su prepoznale naš kvalitet, entuzijazmu i floti od 17 luksuznih Tesla vozila, naša kompanija se godinama suočava sa preprekama i poteškoćama u realizaciji jednog od zacrtanih ciljeva, odnosno postavljanja mreže punionica za električna vozila po cijeloj Crnoj Gori. Prije svega problematično je naći lokaciju na kojoj bi bilo omogućeno postavljanje punionice zbog elektroenergetske infrastrukture i regulative, a podrška institucija izostaje. Samo sa Opštinom Podgorica napravljen je pomak u vidu naše donacije standardnih punionica koje su dostupne svima. Slične ponude upućivane su i ostalim institucijama i javnim kompanijama ali uglavnom nije bilo sluha ni volje čak ni da se primi donacija i besplatna punionica koja Crnu Goru gura ka neminovnoj budućnosti u kojoj će električna vozila postati dominantno prisutna.

Tesla taxi
foto: Tesla taxi

Prva brza punionica u Crnoj Gori postavljena je prije 3 godine u Opštini Kotor od strane naše kompanije i tada je na njoj omogućeno svima besplatno punjenje. Danas ta punionica, iako najskuplja u Crnoj Gori, nije u funkciji, uprkos brojnim apelima da se pronađe lokacija dostupna svima.

Iako jedina u regionu ima službu za prevoz putnika Tesla vozilima, Crna Gora takođe jedina u regionu nema brzu punionicu dostupnu svima, tj. ima je ali je isključena. Ovim putem pozivamo institucije da prepoznaju značaj ovog projekta i iskoriste dobru volju jednog stranog investitora da Crnu Goru učini modernijim i ekološki atraktivnijim mjestom za život ali i turizam.

Tesla taxi
foto: Tesla taxi

Svi zainteresovani kandidati za rad u Tesla Taxi kompaniji mogu nas kontaktirati na 069/057-073, dok klijenti vožnje mogu poručivati putem aplikacije dostupne na Google Play-u i App Store-u putem linka http://onelink.to/wquh5m.