Vezuv-Volcano nastavio projekte obilježavanja 25 godina postojanja

Podrška za mladog automobilistu Filipa Kunčera na međunarodnim trkama

9697 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vezuv Volcano
Foto: Vezuv Volcano

Kompanija Vezuv -Volcano, koja ove godine obilježava svoj 25. rođendan, ponosno je najavila svoje novo partnerstvo s mladim automobilistom Filipom Kunčerom. Ovo sponzorstvo je dio jubileja pod nazivom "25 godina na svom mjestu", a dio je projekta Volcano Sport Support, koji ima za cilj podršku mladim talentima u sportu.

Volcano će sponzorisati Filipa Kunčera na šest međunarodnih kružnih trka, od kojih će se dvije održati na prestižnim stazama na kojima se voze trke Formule 1 - Hungaroring u Mađarskoj i Red Bull Ring u Austriji. Kunčer će biti jedini predstavnik Crne Gore i prvi vozač koji će voziti ESET RENAULT CLIO CUP-u 2024. godine.

Vezuv Volcano
foto: Vezuv Volcano
  • Izuzetno smo ponosni što može podržati mladog vozača Filipa Kunčera u njegovoj sportskoj karijeri, jer njegov talenat i rezultati nas inspirišu. Drago nam je što smo dio njegovog putovanja ka ostvarenju velikih uspjeha, istakla je direktorica korporativnih komunikacija Vezuv grupe Lena Bošković i dodala da moramo priznati da je auto sport posljednjih godina zanemaren iako ima sjajnu tradiciju i mnogo šampiona koji su ponikli ovdje. Nadamo se da ova podrška predstavlja značajan doprinos razvoju auto sporta u našoj zemlji i da će vratiti automobilizam na dobre stare staze uspjeha.
  • Kroz nastavak naših društveno odgovornih aktivnosti sa Filipom, mladim čovjekom od 24 godine, Volcano želi da skrene pažnju i na važnost bezbjednosti u saobraćaju – ukazala je Bošković.
Vezuv Volcano
foto: Vezuv Volcano

Kunčer se zahvalio Volcanu što su prepoznali njegovu ljubav i strast prema automobilizmu i kazao da mu ova podrška mnogo znači uoči međunarodnih trka koje slijede

  • Pružiću svoj maksimum da dobrim rezultatima, velikim radom, promocijom sporta, promocijom automobilizma i bezbjednosti u saobraćaju opravdam povjerenje koje mi je ukazao Volcano.
Vezuv Volcano
foto: Vezuv Volcano