Opel Mokka: Već 80. 000 narudžbi

Treba reći i da je ovaj Crossover naišao na vrlo pozitivan prijem kod medija, a novinari su mu po pravilu vrlo naklonjeni prilikom test- vožnji i novinarskih uporednih testova
3 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2013. 00:02h

Tražnja kupaca za novim Opelovim SUV- om iz dana u dan samo raste. Atraktivna spoljašnjost, inovativnost i funkcionalnost glavni su razlozi što se već 80. 000 Evropljana odlučilo za ovaj automobil.

Trenutno se najbolje prodaje Mokka u Cosmo varijanti, sa 103 kW/ 140 ks 1, 4- litarskim ecoFLEX turbo motorom i pogonom na svim točkovima.

’’Naš atraktivni novajlija je na putu da postane jedan od najprodavanijih modela u sub -kompaktnoj SUV klasi, najbrže rastućem segmentu u Evropi’’, kaže Dankan Aldred, vršilac dužnosti zamjenika predsjednika prodaje, marketinga i postprodaje u kompaniji Opel/ Vauxhall.

’’Prodaja brzo raste zbog činjenice da, sa svojim izuzetno praktičnim karakteristikama, Mokka pruža ono što njen mišićav dizajn obećava. Automobil očigledno potvrđuje da ima visoki potencijal da osvoji kupce’’, zaključio je Aldred.

Treba reći i da je ovaj Crossover naišao na vrlo pozitivnu reakciju medija, a novinari su mu po pravilu vrlo naklonjeni prilikom test- vožnji i novinarskih uporednih testova.

.

Bonus video: