Čas ragbija u Gimnaziji

Današnji čas predstavlja početak nove saradnje između Ragbi saveza i Gimnazije i da će se naknadno dogovoriti kada i gdje će učenici moći da treniraju
220 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.10.2014. 19:12h

Profesor fizičkog u Gimnaziji "Slobodan Škerović" u Podgorici i kapiten ragbi reprezentacije Crne Gore Aleksandar Bulatović održao je trening za đake i upoznao ih sa osnovnim pravilima.

Ocijenivši da među gimnazijalcima vjerovatno ima budućih reprezentativaca, Bulatović je istakao da današnji čas predstavlja i početak nove saradnje između Ragbi saveza i Gimnazije i da će se naknadno dogovoriti kada i gdje će učenici moći da treniraju. Školu realizuju uz podršku direktora Gimnazije Radiše Šćekića.

Nakon pomalo iscrpljujućeg treninga, učenik drugog razreda Aleksa Keković kazao je da ima želju da nauči još više o ragbiju.

“Mislim da imam talenta za ragbi”, kazao je kroz osmijeh, istakavši da želi da trenira

Predstavnik Ragbi saveza Ivan Stojanović kazao je da su se za saradnju sa Gimnazijom odlučili jer je to najstarija škola u državi, ali se nada da će projektu "Čas ragbija u Crnoj Gori" da se priključe i ostale škole i učenici.

Galerija

Bonus video: