Ukrao 30.000 eura iz stana, pa kupio automobil?

U pretresu stana koji koristi uhapšeni oduzeto 18.000 eura i automobil koji je, kako se sumnja, kupio od ukradenog novca
8798 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.02.2019. 17:12h

Podgorička policija uhapsila je O.Š. (23) iz Bosne i Hercegovine, koji živi u Podgorici, zbog sumnje da je iz stana sugrađanina B.L. ukrao 30.000 eura.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je uhapšeni od B.S. (42) saznao gdje B.L. u stanu drži novac i da je pljačku počinio pošto je u stan ušao pomoću ključa.

"Podgorička policija je, podsjećamo, u prethodnom periodu lišila slobode B.S. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teška krađa putem podstrekavanja tako što je podstekavala O.Š. da počini tešku krađu na štetu B.L. na način što mu je rekla gdje B.L. u stanu drži novac u iznosu od 30.000 eura. O.Š. je, nakon otuđenja novca, sumnja se, B.S. dao 3.700 eura", saopšteno je iz policije.

Policija je u pretresu stana koji koristi O.Š. oduzela 18.000 eura, a od uhapšenog je oduzet automobil koji je, kako se sumnja, kupio od ukradenog novca

"Kriminallističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je O.Š. od otuđenog novca kupio vozilo marke „Fiat Stilo“, koje je oduzeto. Policija je oduzela i novac u iznosu od 18.000 eura koji će biti vraćen vlasniku. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu", zaključuju iz policije.

Bonus video: