Tivat: Uhapšen muškarac, bacio oružje sa terase kad je vidio policiju?

Kako je saopšteno iz Uprave policije, S.J. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija
2300 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.12.2018. 15:29h

Tivatska policija uhapsila je S.J. (35) iz Bijelog Polja, koji živi u Tivtu, koji važi za bezbjednosno interesantnu osobu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, S.J. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Policijski službenici su prethodno izvršili pretres stana i drugih prostorija u Tivtu koje koristi S.J. Tom prilikom izuzet je pištolj M57 cal. 7,62 mm, izbrušenog fabričkog broja, u čijem okviru se nalazilo osam metaka, a koji je S.J, sumnja se, bacio sa terase u dvorište neposredno prije nego što su policijski službenici ušli u stan, a što su vidjeli policisjki službenici koji su učestvovali u pretresu i bili zaduženi za opservaciju terena oko stambenog objekta u kojem S.J. stanuje", stoji u saopštenju policije.

Osim pištolja, oduzete su i druge stvari pronađene u stanu tokom pretresa: pet mobilnih telefona koji će, zajedno sa pištoljem, biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

S.J. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: