Danilovgrađanin uhapšen zbog krađa

On se sumnjiči da je, između ostalog, u jednom kazinu od ženske osobe iz ruke oteo novčanik u kojem je bilo 430 eura i pobjegao
900 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je R.B. (27) iz Danilovgrada zbog sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo i krivično djelo krađa.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, R.B. se sumnjiči da je u jednom kazinu od S.L. iz ruke oteo novčanik u kojem je bilo 430 eura i pobjegao.

"R.B. je, sumnja se, drugo krivično djelo razbojništvo počinio na štetu kazina „Admiral“ kojom prilikom je upotrebom sile otuđio od T.Š. novac u iznosu od 1000 eura, nakon čega se udaljio u pravcu Podgorice. Krivično djelo krađa R.B. je sumnja se počinio na štetu N.Đ. na način što je od oštećenog tražio novac u iznosu od 450 eura da se navodno fotografiše držeći novac ali kada je oštećeni to učinio R.B. je uzeo novac iz ruke i udaljio se", stoji u saopštenju policije.

R.B. je priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio navedno krivično djelo, a tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju do privoda sudiji za istragu.

Bonus video: