Podgorička policija pronašla osobe sa potjernica, oduzeta droga, noževi...

3069 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.12.2018. 16:45h

Podgorička policija uhapsila je V.D. (21) od kojeg je oduzeto 88 grama marihuane.

V.D. se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je od ovog lica oduzela dva veća i tri manja pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 88 grama. Osumnjičeni je priveden nadležnom tužiocu", stoji u saopštenju Uprave policije.

"Policijski službenici su takođe od devet osoba starosti od 19 do 41 godinu oduzeli 12 pvc pakovanja, od čega je osam pvc pakovanja marihuana, dva pvc pakovanja heroina, pvc pakovanje kokaina i pvc pakovanje sa sadržajem tablete koja je na spisku opijata. O događaju je obaviješten državni tužilac".

Takođe, službenici CB Podgorica su od šest osoba starosti od 15 do 31 godinu oduzeli šest startnih pištolja, a ovim licima je izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružja.

Kontrolom vozila kojim je upravljao M.M. (26) policija je pronašla i oduzela dva noža, fantomku i drvenu palicu.

Kako je soopšteno iz policije, tokom novembra i decembra 2018. godine podgorička policija je pronašla 12 lica, od kojih su četiri bezbjednosno interesantna, a za kojima je bilo raspisano 13 potjernica, od čega jedna međunarodna, dvije nacionalne i deset lokalnih potjernica.

Barska policija je prethodnog dana imala deset zapljena droge, od čega je u osam slučajeva zaplijenjena marihuana a u dva slučaja kokain.

"Sva lica kod kojih je zatečena droga predata su policijskim službenicima Odsjeka za borbu protiv droge SKP-a i protiv njih je podnijeta prijava"; zaključuju iz policije.

Bonus video: