Djeda Mrazovi na motorima posjetili integrisano odjeljenje OŠ "Jugoslavija"

Defektolozi Biljana Marković i Branka Dumnić koje rade sa ovom djecom, istakle su da se mališani uvijek oduševe kada im Djeda Mraz dođe na ovaj načln
786 pregleda 0 komentar(a)
Veselo je bilo danas, Foto: Radomir Petrić
Veselo je bilo danas, Foto: Radomir Petrić

Treću godinu zaredom, članovi Moto-kluba „Bar“ posjeitli su uoči Nove godine učenike Integrisanog odjeljenja OŠ „Jugoslavija“ i donijeli im poklon-paketiće.

Djeda Mrazovi bajkeri dojezdili su na svojim motociklima ispred škole, gdje su se družili sa ovom djecom, slikali se sa njima, a zatm su bili gosti Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama, čiji su im štičenici priredili lijep program.

bajkeri BarSa druženja

"Jednostavno, ovo je naš mali doprinos da se i ovi mališani osječaju lijepo uovo doba godine kao i svi njihovi vršnjaci, da uživaju malo sa nama i našim motociklima, kao što je nama lijepo u druženju sa njima. Ovu tradiciju nastavljamo i ubuduće", rekao je „Vijestima“ predsjednik Moto-kluba Dušan Zajović.

Defektolozi Biljana Marković i Branka Dumnić koje rade sa ovom djecom, istakle su da se mališani uvijek oduševe kada im Djeda Mraz dođe na ovaj način, i da jedva čekaju naredne susrete. Integrisano odjeljenje OŠ“Jugoslavija“ sa radom je počelo prije 30 godina, a danas ima19 učenika.

Bajkere Djeda Mrazove pozdravio je i Čedo Popović, predsjednik Udružena roditelja djece sa posebnim potrebama, zahvalivši im na ovom gestu pažnje.

Bonus video: