Osmoro lakše povrijeđeno u dva udesa

Dvije saobraćajne nezgode u razmaku od tri sata
4451 pregleda 0 komentar(a)
Udes Ribarevine - Mojkovac, Foto: Privatna arhiva
Udes Ribarevine - Mojkovac, Foto: Privatna arhiva

Na magistralnom putu Ribarevine-Mojkovac, u razmaku od tri sata dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, u kojima je bilo osam lakše povrijeđenih lica.

Prvo je oko 8.40 sati na izlasku sa kružnog toka na Ribarevinama, prema Slijepač Mostu došlo do sudara ,,mercedesa'' (BA ljZ 137), kojim je upravljao Stefan Martinović (23) iz Berana, koji se kretao prema Slijepač Mostu i ,,audija'' (BP BE 240), za čijim volanom se nalazio Ranko Joksimović (48), koji se kretao iz suprotnog pravca. Lakše su povrijeđena oba vozača, kao i tri njihova saputnika.

Tri sata kasnije, u 11.45 sati, u mjestu Ravna Rijeka, na dionici magistralnog puta Ribarevine-Slijepač Most došlo do nezgode u kojoj su učestvovala tri auta. Došlo je do kontakta auta ,,Reno senik'' (PG JB 460), za čijim upravljačem se nalazio Marinko Dobrašinović (26) iz Berana, i ,,Volkvagen pasata" ( (KL AF 306), kojim je upravljala Ivana Milošević (25) iz Kolašina, koja su se kretala prema Slijepač Mostu, i auta marke ,,Ford'' (BA AS 787), za čijim upravljačem se nalazila Edita Agović (30) iz Berana, koja se kretala iz suprotnog pravca. Nakon sudara izvan puta su se našla dva auta. Lake povrede su zadobili Marinko Dobrašinović, i njegove saputnice Marica i Veselinka Dobrašinović.

Svi povrijeđeni su nakon ukazane pomoći, po riječima zdravstvenih radnika iz bjelopoljske Opšte bolnice pušteni na kućno liječenje.

Uviđaj su po odobrenju Osnovnog državnog tužilaštva, u oba slučaja obavili službenici Saobraćajne policije bjelopoljskog Centra bezbjednosti Ranko Miladinović i Maksim Jeremić.