Radovanić: Bježanjem od javnosti, Stijepović potvrdio krivicu

"Stijepović je izbjegavanjem obraćanja javnosti poslije salušanja na kukavički način nastavio zakon ćutanja koji ovih dana vlada na svim nivoima kriminalne hobotnice DPS i time jasno pokazao da bježi od istine i onoga što je viđeno na snimku"
1404 pregleda 3 komentar(a)
Mileta Radovanić, Foto: Građanski pokret URA
Mileta Radovanić, Foto: Građanski pokret URA

Slavoljub Stijepović, visoki funkcioner DPS-a i generalni sekretar šefa Mila Đukanovića kojem kao kurir u toku kampanje dostavlja nelegalni novac, danas je izbjegavanjem novinara i njihovih pitanja nakon saslušanja u SDT-u, onima koji znaju da čitaju između redova stavio do znanja da je odgovaran za slučaj "Koverat", kazao je generalni sekretar URA Mileta Radovanić.

Stijepović je saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu povodom afere "Koverat". On je po dolasku i okončanju saslušanja izbjegao novinarske ekipe, a objekat je napustio na izlaz Ministarstva pravde.

"Stijepović je izbjegavanjem obraćanja javnosti poslije salušanja na kukavički način nastavio zakon ćutanja koji ovih dana vlada na svim nivoima kriminalne hobotnice DPS i time jasno pokazao da bježi od istine i onoga što je viđeno na snimku. Da je čist, nesmetano bi stao pred novinare i javnost i kazao da svi ti navodi Kneževića nemaju nikakve veze“, navodi Radovanić.

On dodaje i da je Stijepović bio dužan da kao javni funkcioner javnosti pojasni detalje saslušanja.

"Umjesto toga, kukavički je pobjegao na drugi izlaz i time pametnome kazao sve o ovoj aferi i njegovoj umiješanosti u istu“, zaključuje Radovanić.

Bonus video: