Obijena kancelarija vještaka: Šta su tražili u fiokama dr Radojevića?

U Kliničkom centru obijena kancelarija specijaliste sudske medicine dr Nemanje Radojevića, koji je nedavno dobio nalog da vještači u predmetu ubistva Miodraga Kruščića
14404 pregleda 4 komentar(a)
Dr Nemanja Radojević, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Dr Nemanja Radojević, Foto: Screenshot (TV Vijesti)

Policija pokušava da utvrdi ko je i šta tražio u kancelariji specijaliste sudske medicine dr Nemanje Radojevića, koja je obijena u noći između ponedjeljka i utorka.

Iz kancelarije doktora Radojevića, koja je u Kliničkom centru u Podgorici ništa nije ukradeno, iako se, tvrde iz Uprave policije, u toj prostoriji nalazi više vrijednih stvari.

Sagovornik “Vijesti” iz Uprave policije kazao je da su inspektori koji su uradili uviđaj upravo zbog toga posumnjali da su provalnici tražili nalaze i vještačenja koja su za potrebe Tužilaštva povjerene Radojeviću.

Radojević godinama unazad vještači u najzahtjevnijim sudskim predmetima, a nedavno je angažovan da uradi važno vještačenje u predmetu koji je zbog ubistva Podgoričanina Miodraga Kruščića formiran protiv kriminalnog udruženja čiji je član Mario Milošević, navodni egzekutor kavačkog kriminalnog klana.

“Vijesti” nijesu uspjela da stupe u kontakt sa Radojevićem, koji se nalazi na stručnom usavršavanju u Bostonu.

Iz Kliničkog centra nijesu odgovorili kako je neko uspio da provali u Radojevićevu kancelariju, a da prethodno ne obije vrata glavnog ulaza koja su bila zaključana.

Nijesu odgovorili “Vijestima” da li je i na koji način obezbijeđen dio u kojem se nalazi kancelarija vještaka, ni koliko su česte provale u Kliničkom centru.

“Povodom vaših pitanja obavještavamo vas da je o navedenom incidentu odmah obaviješten Centar bezbjednosti Podgorica koji preduzima sve neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti”, odgovorili su iz te zdravstvene ustanove.

Bonus video: